Rijschool Just4U 9,5 van 10 op basis van 59 beoordelingen.
Smiley face0684444486 | 0299764755

Tarieven

  

Betaalmogelijkheden

Betalen in termijnen
Wanneer je voor een van onze lespakketten kiest hoef je niet het hele pakket in een keer te betalen. Het is gebruikelijke om dit in twee of drie termijnen te betalen, mocht je liever in andere termijnen betalen kan dit (van te voren) overlegd worden. Wanner je losse lessen bij ons volgt is het gebruikelijk om deze aan het einde van de les te betalen.

Voordelige lespakketten

Lessen over ? Geld terug

Pakket 20

20 Rijlessen +TTT+ Praktijkexamen
Mocht het zijn dat je minder dan 20 rijlessen nodig hebt, dan krijg je je geld terug voor de overgebleven lessen. Als blijkt dat je meer lessen nodig hebt, betaal je voor de extra lessen de normale prijs van € 35,- per les..

Pakket 30

30 Rijlessen Praktijkexamen
Mocht het zijn dat je minder dan 30 rijlessen nodig hebt, dan krijg je je geld terug voor de overgebleven lessen. Als blijkt dat je meer lessen nodig hebt, betaal je voor de extra lessen de normale prijs van € 35,- per les..

Pakket 40

40 rijlessen +ttt+ praktijkexamen
Mocht het zijn dat je minder dan 40 rijlessen nodig hebt, dan krijg je je geld terug voor de overgebleven lessen. Als blijkt dat je meer lessen nodig hebt, betaal je voor de extra lessen de normale prijs van € 35,- per les.

Pakket 50

50 rijlessen + praktijkexamen
Mocht het zijn dat je minder dan 50 rijlessen nodig hebt, dan krijg je je geld terug voor de overgebleven lessen. Als blijkt dat je meer lessen nodig hebt, betaal je voor de extra lessen de normale prijs van € 35,- per les.

tussentijdse toets

Wat zijn de voordelen van een ttt
Na afloop van de tussentijdse toets geeft de examinator advies op diverse onderdelen. Zo weet je precies waar je nog aan moet werken. Verder kun je alvast wennen aan de examensituatie, waarbij nervositeit grotendeels weggenomen kan worden. Tijdens de toets kun je verstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvre op het eerstvolgende praktijkexamen.

BEL ME NU
+
Bel mij!